Cântăreaţa Viorica de la Clejani a avut o reacţie agresivă în faţa unei jurnaliste de la Antena 3, aflate în faţa casei sale, după ce a apărut informaţia conform căreia fiica sa Margherita a provocat un accident rutier.

Margherita de la Clejani a fost implicată azi-dimineaţă într-un accident de circulaţie pe strada Norilor din Bucureşti, iar testele efectuate ar fi relevat faptul că artista a consumat heroină, potrivit informațiilor furnizate de CanCan. 

Loading...

O echipă de jurnalişti de la Antena 3 mers la locuinţa familiei, iar Viorica de la Clejani a avut o atitudine agresivă faţă de reporteriţa care transmitea în direct.

Viorica de la Clejani a înjurat şi a aruncat cu o cutie cu lapte în jurnalişti, apoi i-a stropit cu furtunul cu apă în încercarea de a-i goni din faţa locuinţei sale.

Ulterior, Ioniţă de la Clejani le-a cerut scuze jurnaliştilor pentru atitudinea agresivă a soţiei sale.

„Îmi cer scuze dumneavoastră şi televiziunii. O cunoaşteţi cu toţii pe Viorica şi ştiţi că este imprevizibilă. Aşa e ea. Ne cerem scuze pentru toţi cei care ne urmăresc şi se uită la noi, la Clejani. Cred că orice mamă ar fi reacţionat aşa. Ea e ca o leoaică ce şi-a apărat copilul. Aşa e orice mamă şi Viorica ştiţi cum reacţionează“, a declarat artistul.

Nu înțeleg de ce toată lumea își bagă p*** în CNN

Publicată de Stoica Ionel pe Sâmbătă, 23 mai 2020

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.