Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, unul dintre liberalii consideraţi foarte apropiaţi de premier, susţine că apariţia informaţiei cu reţinerea lui Florin Cîţu în SUA pe motiv că acesta a condus băut nu este o noutate şi că mai mulţi colegi din PNL se lăudau că au informaţia care îl va desfiinţa pe prim ministru.

”Ştiam că va apărea acest subiect în această campanie, pentru că în urmă cu aproximativ două luni anumiţi colegi de partid se lăudau că au informaţia care îl va desfiinţa pe Florin Cîţu. Nu există informaţie care să poată distruge un om asumat şi care vorbeşte deschis despre orice subiect.

În plus, nimeni nu suportă mizeriile aruncate într-o campanie electorală. Aşa au încercat unii şi cu George W. Bush în campania electorală pentru alegerea preşedintelui SUA din 2000. George W. Bush a câştigat! Şi Florin Cîţu va câştiga preşedinţia Partidului Naţional Liberal.”, a declarat Dan Vîlceanu pentru cronicaolteniei.ro.

Reamintim că miercuri, întrebat de presă dacă este adevărat că în 2000 a fost închis două zile în SUA pentru că a condus sub influenţa drogurilor sau alcoolului, premierul a recunoscut că a condus după ce a consumat alcool şi a sugerat că informaţia ar fi ieşit oportun la suprafaţă tocmai acum când el candidează pentru şefia PNL.

“Da, acum 20 de ani. A fost vorba de DUI. Este vorba de conducere sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenţie. Am făcut o greşeală acum 20 de ani.

Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informaţie. Apare acum când este o competiţie internă în PNL”, a precizat Cîţu.

De partea sa, Ludovic Orban a declarat că el n-a ştiut nimic despre povestea din SUA şi a susţinut că dacă cineva din echipa lui ar fi avut această informaţie, i-ar fi dat-o în primul rând lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.