Incidente violente la sediul DNA, chiar în momentul în care și-a făcut apariția Liviu Dragnea, anunță Stirileprotv.ro. 

Câțiva tineri veniți să îl protejeze pe fostul lider PSD au început să îi bruscheze pe toți cei ieșiți în cale: jurnaliști și protestatari.

Susținătorii lui Dragnea, aproximativ 20 de persoane, aveau pancarte cu mesaje precum „Opriți hărțuirea nevinovaților” și „Liviu Dragnea nu uita, dreptatea e de partea ta”.

Susţinătorii lui Liviu Dragnea au aruncat cu ouă şi lapte în contestatari, printre care se aflau Mălin Bot sau Marian Ceauşescu. „Nu mă supăr. Au aruncat în mine cu lapte, iaurt şi cu ouă, susţinătorii lui Dragnea”, a declarat Marian Ceauşescu într-un live făcut pe Facebook.

Anunțul că Dragnea a fost convocat la DNA a fost făcut de Codrin Ștefănescu, unul dintre fidelii fostului lider PSD. Dragnea, proaspăt liberat condiționat din închisoare, mai are două dosare penale în derulare: dosarul vizitei în SUA în 2017, la inaugurarea lui Donald Trump (trimis în judecată), și dosarul Tel Drum (aflat încă la DNA).

Atunci când Liviu Dragnea a ajuns la sediul DNA și a coborât din mașină pentru a intra în clădire a fost interpelat de jurnaliști, însă o mână de tineri, care se aflau acolo pentru a-l proteja, au provocat o busculadă.

Sub privirile neputincioase ale jandarmilor, tot scandalul s-a transformat într-un schimb de pumni și îmbrânceli, jurnalistul Mălin Bot alegându-se cu tricoul rupt. Abia după ce Dragnea a intrat în sediul DNA au intervenit și forețele de ordine și i-au legitimat pe cei responsabili de aceste violențe.

Dragnea a fost chemat de procurori pentru a i se aduce la cunoştinţă prelungirea sechestrului în dosarul Tel Drum, în care are calitatea de inculpat.

“Vorbim după ce ies. Am venit să îmi înmâneze prelungirea sechestrului”, a spus Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.