A fost scandal duminică în Ferentari. Polițiștii au încătușat mai mulți tineri care făceau grătar. Zeci de oameni au ieșit revoltați în stradă și au încercat să îi provoace pe poliţişti pentru escaladarea conflictului.

Şase persoane din cartierul Ferentari din Bucureşti au fost duse la secţia de poliţie şi amendate pentru tulburarea liniştii publice şi încercarea de a-i împiedica pe poliţişti să îşi exercite atribuţiile de serviciu, oamenii legii fiind chemaţi după ce oamenii făceau grătar în curtea blocului şi ascultau muzică cu volum ridicat, potrivit news.ro.

Sindicatul Europol relatează că cei prezenţi au încercat să îi provoace pe poliţişti pentru escaladarea conflictului, menţionând că nu este pentru prima oară când cetăţenii cheamă poliţia, iar oamenii legii sunt apoi criticaţi de ceilalţi membri ai comunităţii.

Duminică seară, în urma unui apel la 112, mai mulţi cetăţeni din cartierul Ferentari au solicitat prezenţa Poliţiei pentru că în curtea blocului diverse persoane ascultau muzică la un volum ridicat, consumau alcool şi făceau grătare.

“Ajunşi la faţa locului, colegii noştri din cadrul Secţiei 24 Poliţie le-au cerut celor prezenţi să înceteze activitatea, solicitându-le totodată să se legitimeze. La auzul acestor replici şi cu gândul că ar putea să nu mai apuce să guste micii de pe grătarul improvizat şi nici berea de la rece, au început să se manifeste violent faţă de poliţişti, refuzând totodată să se legitimeze.

Mai mult, ceilalţi cetăţeni din zonă, au sărit în ajutorul ”abuzaţilor” şi au încercat să îi ”salveze” din mâinile poliţiştilor”, se arată într-un comunicat al Sindicatului Europol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.