O fetiţă în vârstă de doar 6 ani din Iaşi a trăit o experienţă traumatizantă.Asta, in timp ce câțiva oameni își vedeau liniștiți de treburile lor, ca și când cele întâmplate ar fi fost ceva absolut normal. 

Cei care au forţat-o să fie martora unei scene macabre sunt chiar prietenii ei, alături de care ieşise să se joace în faţa blocului. Aceştia au ucis un pui de pasăre după care au chemat-o pe prietena lor să se uite cum joacă fotbal cu cadravul.

Potrivit ziaruldeiaşi.ro, fetiţa în vârstă de 6 ani a început să plângă în hohote atunci când a văzut scena şi i-a rugat pe prietenii ei să se oprească. Aceştia au ignorat-o complet. La fel au procedat şi mai mulţi adulţi care se aflau prin preajmă şi care nu au avut nicio reacţie.

„Copiii țipă mereu, așa știu ei să se joace, țipând, și o vreme nu i-am băgat în seamă. Aveam muzică în cameră și tot auzeam gălăgie de afară. Dar atenția mi-a fost captată în momentul în care am auzit cuvintele ‘încetați, opriți-vă, lăsați-l în pace’ ale unei fetițe.

Atunci m-am dus repede spre fereastră și am văzut cum băieții aruncau și loveau cu sălbăticie, cu cruzime, cu plăcere un pui de pasăre mort. Trei bărbați beau și jucau cărți impasibili în curtea blocului, un tânăr își curăța indiferent mașina, iar o mamă privea cu indulgență ceea ce ei i se părea o joacă.

Am coborât cât de repede am putut și i-am oprit pe acei copii. I-am întrebat dacă nu au milă. Au lăsat cadavrul și și-au văzut liniștiți de ale lor”, a povestit o tânără care locuia în apropiere şi care a auzit ţipetele fetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.