O femeie care a aruncat gunoi într-o intersecție din Craiova s-a trezit cu Poliția Locală la poartă, agenții, alături de directorul instituției, prezentându-se cu o roabă plină de gunoaie pe care femeia le aruncase cu câteva zile înainte pe spațiul public, se arată într-un mesaj postat pe site-ul instituției.

Poliția Locală Craiova a depistat în data de 21 aprilie o persoană care arunca gunoi menajer pe domeniul public, într-o intersecție din oraș. Iovan Stela, de 42 de ani, a fost identificată de polițiștii locali, care s-au deplasat la domiciliul acesteia pentru a-i returna gunoiul aruncat pe spațiul public. Totodată, femeia a primit și o amendă de 2.000 de lei pentru fapte sa.

În filmare se vede cum Octavian Mateescu, directorul Poliției Locala Craiova, alături de mai mulți agenți, o cheamă la poartă pe femeie, apoi îi spune că și-a pierdut gunoiul și că ei au venit să i-l returneze. Ulterior, îi răstoarnă roaba cu gunoi în curte.

1 COMENTARIU

  1. Un proverb romanesc zice ca vezi mai usor gunoiul din ochiul altuia decat barna dintr-al tau! In cazul asta, politia a vazut gunoiul aruncat de tigani, lucru laudabil, dar e dureros ca aceeasi politie romana nu vede sau se face ca nu vede miile de tiruri pline ochi cu “barne” de cea mai buna calitate, majoritatea taiate din padurile tot mai ghelboase ale Romaniei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.