Nu este prima data când Daniel Bodnar este prins și agresat de către cei deranjați de acțiunile lui. Mafia lemnului prinde tupeu maxim, într-o țară în care legile sunt făcute parcă să-i protejeze pe hoți.

Dar de data asta, s-a mers prea departe! Agresorii au aruncat cu pietre fără să se gândească la consecințe, aceștia spărgând geamurile mașinii și rănindu-l în cele din urmă pe Daniel. Atacul s-a produs în comuna Mălini a judeţului Suceava, în seara zilei de miercuri, 9 decembrie, în timp ce activistul urmărea un transport de buşteni. Momentul a fost transmis în direct, pe Facebook.

Cu in curaj nebun, acesta a mers singur până la gaterul unde se transportau lemnele, după care a chemat poliția. Cinci nesimțiți profitând de faptul ca este întuneric și nu vor fi recunoscuți, au aruncat cu pietre către mașina, în cele din urmă distrugând geamul din partea șoferului și lovindu-l și pe Daniel. Probabil având pe cineva “sus – pus”, în România anului 2020, poți să îți faci legea singur, dacă ești deranjat în timp ce furi. A sunat la 112, pentru că avea suspiciuni că remorca era supraîncărcată, însă până să ajungă poliţiştii la faţa locului, camionul a ajuns în curtea unei firme.

Având mii de oameni care priveau transmisiunea live dar nimeni lângă el, Daniel a fost o pradă ușoară pentru hoții de lemne. Aceștia îl agresează fără nicio frică, singura bază a lor fiind nedreptatea care din păcate există în România.Vă rog să distribuiți la toate televiziunile, la toți politicienii SĂ SE FACĂ NAIBII DREPTATE PENTRU DANIEL BODNAR!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.