Au vrut să fie ca niste papusi, dar au sfârşit mutilate şi cu grave probleme de sănătate. Asta ar fi păţit zeci de paciente ale unei cunoscute clinici din Capitală.

Printre victime, sunt şi fostele asistente tv cele care promovau clinica, Bianca Drăguşanu si Loredana Chivu. Medicii aveau alte specializări şi ar fi operat chiar şi în saloane de coafură, potrivit Observatornews.ro. 

Maria Ilioiu: „Haideţi să vă arăt totuşi, mai de aproape. Am trei luni de zile şi arăt aşa”

Valentina- victimă: „Dureri foarte mari cu timpul, se bănuieşte că mi-au atins nervul sciatic”.

Sunt mărturiile mai multor vedete din România. Loredana Chivu, Bianca Drăguşanu, Maria Ilioiu sunt pe lista celor care ar fi fost mutilate de medicii acestei clinici.

Maria Ilioiu: „M-am dus să îmi fac un peeling chimic pe faţă. Care, acest peeling îmi promitea o faţă mai tânără, mai frumoasă şi lipsită de nişte pete de la soare. În momentul în care am început procedura, acest doctor a început să îmi povestească că el de fapt este doctor neurochirurg. L-am întrebat, ce faci operezi pe creier? Zice, da. Şi ce cauţi să mă faci pe mine? Şi mi-a spus „mă, nu mi-a mai plăcut să fiu neurochirurg şi am ales această specialitate”.

Maria Ilioiu îl acuză acum pe medic că i-a distrus faţa. „De pe data de 25 mai am fost mutilată. Mi s-a spus, nu, nu eşti mutilată, aşa e normal să fie, au minţit timp de o lună de zile. Mi-au spus: Arăţi foarte bine, eu neştiind cum şi nemaifăcând niciun pilling, habar nu aveam dacă e normal sau nu să arat aşa. Am avut încredere.

După o lună de zile mi-am dat seama că nu e aşa, am cerut părerea altor dermatologi, care mi-au spus că e nasol că nu e normal să fie aşa şi că voi rămâne cu cicatrici pe faţă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.