Scene de groază s-au petrecut pe o stradă din București, unde un șofer a fost blocat în trafic de un altul și bătut cu o crosă de golf prin geamul spart de la portieră, informează Observatornews.ro. 

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol, care notează că, cel mai probabil, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate.

În imaginile postate pe Facebook se vede cum șoferul unui BMW blochează un Logan în trafic, în apropierea unei benzinării, și îl lovește cu o crosă pe bărbatul aflat la volan. Ca și cum nu ar fi suficient, o tânără care îl însoțește pe bărbatul din BMW lovește de mai multe ori cu piciorul oglinda Loganului.

Așa cum se precizează în postarea de pe Facebook, nu se cunoaște motivul de la care ar fi plecat conflictul violent.

”Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan.

Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență.

Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile. Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic.

Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun „activist”, cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Sindicatul Europol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.