Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a cerut luni, în timpul dezbaterilor din Parlament, dezinfectarea microfonului, după ce președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a luat cuvântul fără măscă de protecție. „Să vină să mă aresteze Vela”, a fost replica liderului PSD, potrivit informațiilor furnizate de Digi24.ro. 

La dezbaterile din Parlament, liderul PSD, Marcel Ciolacu a luat cuvântul de la microfonul Parlamentului fără mască de protecție. „Am o singură problemă când port mască și vorbesc, îmi vine să strănut și apoi sună Victor Ponta la 112 și vine Vela și mă arestează”, și-a început Marcel Ciolacu discursul, moment în care și-a dat jos masca.

Loading...

Imediat după ce a terminat de vorbit Marcel Ciolacu, liderul deputaților PNL, Florin Roman, a cerut dezinfectarea microfonului de la care luau cuvântul deputații.

„Am o rugăminte. Parlamentul României a votat o lege. În acea legea am stabilit cu toții că e obligatorie purtarea măștii. Prin urmare, ca să nu leșinăm, am rugămintea, legal, să solicitați secretariatului general să dezinfecteze microfonul”, a cerut Florin Roman.

„Chemați-l pe Vela să mă aresteze”, a fost replica lui Ciolacu, care a cerut ulterior dezinfectarea microfonului.

Trebuie sa apărăm România nu doar de COVID ci și de ciuma roșie!

Publicată de Florin Roman pe Luni, 18 mai 2020

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.