Deputatul AUR Dan Tănasă a fost, miercuri, la un pas de bătaie cu deputații USR, pe holurile Camerei Deputaților, după votul dat în plen pentru desființarea SIIJ. Tănasă i-a insultat grosolan pe deputații Ionuț Moșteanu și Silviu Dehelean, în văzul colegilor și al presei, potrivit Digi24.ro. 

După ce ședința de plen a Camerei Deputaților s-a încheiat, Dan Barna și ministrul Justiției, Stelian Ion, au încercat să susțină o conferință de presă pe hol, pentru a motiva votul dat pentru desființarea SIIJ. Deputații AUR i-au înconjurat și au bruiat conferința de presă, strigând în continuu la cei doi, astfel încât să nu se mai poată auzi ce declarații fac liderii USR.

În sprijinul acestora au venit câțiva deputați USR PLUS, care au fost interpelați cu jigniri de către deputatul AUR Dan Tănasă.

Dan Tănasă către deputatul USR Silviu Dehelean: „Ce mă, păduche, cum adică vii tu să mă ameninți pe mine, că ce, nu înțeleg!

Bă, dispari mă de aici, tu auzi ce îți spun? Dispari mă de aici. E un păcălici! Băi, îți ordon să dispari din fața mea, tu nu auzi ce îți zic? Nu mai strica aerul aici, dispari! Îți ordon să faci pași înainte!”

Tănasă către Ionuț Moșteanu: „Ești un zero barat. Ești un zero barat. Am acasă Moșteanule, șosete găurite care-s mai valoroase decât tine. N-ai făcut absolut nimic în viața ta și te-ai trezit deputat. Nu mai vorbi tu de George Simion. Tu pe lângă George Simion ești un zero barat. Ești un nimeni în drum!”

Situația a fost aplanată de către deputații USR, care au renunțat la conflict și au plecat, lăsându-i pe cei de la AUR să se calmeze singuri.

1 COMENTARIU

  1. …exista vreo alta varianta sa “discuti” cu un userist?? …Eu cred ca am uitat PREA REPEDE dezastrul comportamental pe care l-au facut in parlament jegurile useriste. Ati uitat cum se dadeau LA PROPRIU cu curu’ de pamant? Sau cum puneau muzica la maxim pe meg-boxe in timpul lucrarilor parlamentare in timp ce se votau LEGI pentru Romania? Ati uitat cum blocau, viermii useristi, cu saptamanile sala parlamentului? Jegosi, fara sa se spele, fara o minima igiena. Cand facusera din cladirea pentru care au murit mii de oameni la constructia acesteia un adevarat adapost de boschetari?…Am uitat? CUM SA TE ADRESEZI ALTFEL UNUI BOSCHETAR AGRESIV!??… E dovedit faptul ca nu exista varianta civilizata care sa functioneze…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.