Doi agenți de la Poliția Locală Bârlad s-au filmat în mașină când cântau și dansau pe manele.

Îmbrăcați în uniforme de forțe speciale, cei doi membri ai echipei de intervenșii s-au distrat pe ritmurile melodiei “Două Perechi”, a lui Carmen Chindriș.

“Să fie caldă apa / Să se bălăcească fata!” sunt fost versurile melodiei ascultate de cei doi polițiști. Potrivit șefului Poliției Locale Bârlad, Vasile Chelaru, se aflau în drum spre muncă, în mașina personașă a unuia dintre ei.

Acesta a declarat pentru Vremea Nouă că știa de filmare de două zile și că deja a demarat o anchetă disciplinară internă. Până la acest moment nu se știe dacă cei doi erau într-o misiune sau nu.

“Am văzut și eu acum două zile acest video și am demarat o cercetare disciplinară a celor doi. Ei spun că nu se aflau într-o misiune, iar momentul filmat de ei ar fi în timpul când ei veneau la serviciu pentru a-și prelua tura.

Chiar dacă sunt din Bârlad, se pare că unul dintre ei era la o casă particulară la Bădeana și și-a rugat colegul să vină să-l ia la serviciu pentru a nu întârzia. Eu nu înțeleg de ce erau așa euforici, dar ancheta va stabili toate circumstanțele. Vom verifica dacă într-adevăr filmarea nu era în timpul orelor de program și cum a ajuns acel material video pe rețelele de socializare.

Cei doi angajați până acum au avut o conduită ireproșabilă, chiar sunt doi polițiști locali de nădejde, cu inițiativă. Nu știu ce sancțiuni vor primi, noi avem stabilite prin regulament o serie de măsuri de la avertisment, mustrare scrisă sau reducerea salariului pe o perioadă de timp definită”, a spus comandatul Poliției Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.