Poliția din Sibiu a intervenit miercuri seară la un magazin după ce un bărbat a amenințat cu cuțitul un agent de pază care i-a cerut să poarte mască în interior, informează Turnul Sfatului.

Imagini cu reținerea bărbatului agresiv au fost publicate pe rețeaua de socializare Facebook.

Bărbatul a devenit violent la adresa polițiștilor sosiți la fața locului, drept urmare a fost pus la pământ și încătușat. La percheziție, asupra lui a fost găsit un cuțit și un baston telescopic.

”La locul indicat s-a deplasat un echipaj format din doi polițiști ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu. Cei doi polițiști au identificat presupusul agresor, un sibian în vârstă de 56 de ani, bărbatul manifestându-se violent față de agenții de poliție.

Dată fiind situația de fapt, polițiștii au încătușat persoana în cauză, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra bărbatului au fost găsite un cuțit și un baston telescopic”, se arată într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

Agresorul a fost amendat cu 500 de lei pentru ”nerespectarea măsurii portului măștii sanitare” și i s-a deschis dosar penal pentru ”lovire sau alte violențe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.