Un şofer a fost amendat pentru că a atras atenţia poliţiştilor care parcaseră neregulamentar. S-a întâmplat în Piteşti, în seara zilei de 23 iunie. Păi cum adică, cetățenii să aibă așa curaj în țara lui Garcea?? Cam acesta ar fi fost mesajul acestor milițieni.. 

Potrivit epiteşti.ro, un şofer a atras atenţia poliţiştilor că au parcat într-o intersecţie semaforizată şi au şi deschis uşa în plină stradă. Şoferul susţine că poliţiştii şi-au făcut un obicei din a parca în acea zonă pentru că Secţia 2 se află în imediata apropiere.

În momentul în care i s-a deschis uşa fix în faţă, şoferul nu a mai rezistat: „O să-ţi iau uşa dacă mai parchezi aici”. Replica unuia dintre agenţi a venit imediat: „Şi care e problema?”.

Incidentul nu doar că nu s-a oprit aici, dar a şi escaladat. Poliţiştii au plecat în urmărirea maşinii şi l-au tras „pe dreapta” pe şofer.

Pentru că şoferul avea toate actele în regulă şi nu exista niciun motiv de amendă, poliţistul i-a cerut acestuia să-i prezinte dotarea maşinii. Cu alte cuvinte, kit-ul de urgenţă format din trusa de prim ajutor, triunghiurile şi vestele reflectorizate.

După o cercetare atentă, poliţistul i-a aplicat şoferului o amendă de 750 de lei pentru că trusa medicală era expirată. E amenda maximă în astfel de situaţii. Întreaga scenă a fost înregistrată de camera de bord a maşinii.

Contactaţi de jurnaliştii de la epiteşti.ro, reprezentanţii Poliţiei Argeş au declarat aceeași poveste tipică acestor cazuri cum că vor fi efectuate verificări în acest caz şi vor fi luate măsurile care se impun. Şoferul amendat poate contestat procesul verbal în instanţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.