Un şofer a fost amendat cu 5.000 de lei, potrivit Observatornews.ro. Şoferul a aruncat un chiştoc de ţigară pe stradă şi nici nu a prezentat documentele atunci când poliţiştul i-a cerut să se legitimeze şi să prezinte actele maşinii.

Şoferul a reclamat că amenda este nejustificat de mare şi a dat vina pe omul legii. “Aveți ceva cu fața mea. Nu v-a plăcut fața mea”. Discuţia aprinsă dintre cei doi a fost filmată şi a devenit imediat virală pe reţelele de socializare. Potrivit legii, dacă un şofer este surprins că aruncă un chiştoc de ţigară pe geam poate primi, maximum, o amendă de 2.900 de lei.

În acest caz, se pare că poliţistul a aplicat amenda maximă, iar alături de sancţiunea pentru neprezentarea documentelor, amenda totală a ajuns la 5.000 de lei. Şoferul a luat totul personal şi a crezut că poliţistul a avut ceva cu el, asa cum fac foarte multi soferi, cand sunt prinsi cu nereguli.

Surprinzator este faptul ca dupa ce a aparut acest clip in retelele sociale, romanii par sa dea dreptate politistului, multe comentarii fiind chiar de genul ” trebuia sa-i fi dat o amenda si mai mare”. Nu este incă destul de clar daca este vorba doar de faptul ca in general romanii au tendinta de a se bucura de necazul altuia sau chiar isi doresc o țară ca afara, asa cum de multe ori declară…

Urmareste mai jos, videoclipul cu pricina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.