Liderii Aliantei USR PLUS, Dan Barna (in imagine) si Dacian Ciolos, sustin o conferinta de presa, in Bucuresti, luni, 9 septembrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Românii ar putea să meargă în curând la mall numai dacă sunt vaccinați, aceasta fiind una dintre măsurile luate în calcul de Guvern pentru a stimula imunizarea populației.

Românii nu vor mai putea merge la mall dacă nu sunt vaccinați împotriva Covid-19, este una dintre măsurile discutate de coaliția de guvernare pentru a stimula astfel populația să se imunizeze.

„Am discutat chiar în ședința de coaliție acest subiect. Sunt două tipuri de măsuri: de încurajare a vaccinării, dar și pentru cadre medicale, pentru accesul la servicii neesențiale, să fie condiționată de vacinare.

Mersul la mall, de pildă, să fie condiționat de vaccinare. Gândim toate variantele să convingem oamenii din mediul rural să mergem să se vaccineze.

Se discută diverse variante de vauchere, stimulente, bonuri, tichete, nu bani direct. S-a discutat și posibilitatea unei loterii în utilaje agricole”, a declarat vineri vicepremierul USR PLUS Dan Barna, scrie Timiș Online.

Vaccinarea e singura soluție, crede Dan Barna, pentru ca valul patru să fie resimțim cât mai puțin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.