Oana Mizil, fost deputat PSD, îl acuză pe iubitul ei, Marian Vanghelie, că a agresat-o fizic, conform unor surse Știrile PRO TV.

Femeia a fost internată sămbătă noaptea la Spitalul Elias din Capitală și între timp a obţinut de la Poliţie un ordin de restricţie împotriva fostului primar al Sectorului 5, valabil pentru 5 zile.

Polițiștii din Snagov au transmis că pe 24 iulie în jurul orei 02:00, au fost sesizați prin apel 112, “de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său”.

Polițiștii precizează că s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

“De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, se precizează în comunicatul poliției.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie formează un cuplu de mai multă vreme, cei doi având o fetiţă în vârstă de 6 ani.

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare în dosarul în care este judecat pentru luare de mită și abuz în serviciu. Decizia a fost luată de magistrații Tribunalului București, după un proces care a durat șase ani.

El se afla încă în libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.