Fostul secretar de stat Valeriu Nicolae a lansat, duminică, un atac dur la adresa ministrului Muncii, Raluca Turcan. Mai exact, pornind de la CV-ului acesteia, fostul secretar a descris-o pe Turcan ca fiind “cumplit de artificială, “un fel de Firea/Voiculescu a domnului Stolojan” şi cu “gargară ieftină în Parlament”.

De asemenea, Nicolae mai susţine că, deşi este cea mai importantă figură feminină a partidului condus de Ludovic Orban, Turcan nu are niciun fel de experienţă profesională în sectorul privat şi niciun fel de realizări profesionale înainte să intre în politică.

Totodată, fostul secretar de stat este de părere că ascensiunea Ralucăi Turcan pe scena politică a fost facilitată de legăturile ei cu Theodor Stolojan, pe care îl descrie ca fiind “toxic până la rădăcină”.

În continuare, redăm integral postarea pe Facebook a lui Valeriu Nicolae:

1999 este un an miraculos în CV-ul doamnei Turcan. Termină studiile în Rusia şi este masterandă la SNSPA. Pe exact aceeaşi reţetă ca toate CV-urile imposturior tinere de la PNL, nu e clar dacă are diplomă sau nu (după publicarea iniţială de pe 3 august 2020 s-a dovedit că nu are). Tot în 1999, îşi ia şi o diplomă în economie de la Relaţii Internaţionale la ASE şi lucrează full time la una dintre firmele care au dat cea mai mare ţeapă statului român. Este angajată în cabinetul lui Theodor Stolojan.

Theodor Stolojan, mare, mare liberal a fost unul dintre cei mai influenţi oameni în timpul lui Ceauşescu, om cu legături foarte strânse cu Dan Voiculescu. Toxic până la rădăcină. Stolojan, Voiculescu, Meleşcanu, Isărescu, Năstase, Băsescu, Geoană sunt practic acelaşi lucru. Foşti comunişti influenţi cu relaţii foarte, foarte strânse cu Securitatea, care au controlat de la bun început ”democraţia” în România.

La fel ca Elena Udrea, creaţia domnului Băsescu, doamna Turcanu este un fel de Firea/Voiculescu a domnului Stolojan. Tot, dar tot ceea ce a făcut profesional doamna Turcanu este legat de domnul Stolojan, un cunoscut admirator al fetelor tinere.

După anul de graţie 1999, CV-ul doamnei Turcan este doar o înşiruire de sinecuri şi mandate în Parlament. La 24 de ani devine ( fără a face nimic care ar putea să justifice asta) expert parlamentar şi predă la universitatea din Sibiu. Desigur, faptul că Stolojan era lider politic şi preda la aceeaşi universitate în Sibiu este doar o coincidenţă, căci doamna Turcan este un mic geniu care nu are nevoie de articole ştiinţifice şi alte chestiuni de care au nevoie fraieri cinstiţi pentru o carieră academică.

La 28 de ani este aleasă deputată de Sibiu, locul României magice, căci nu este nimic normal în cariera Ralucăi Turcan. Din 2004 produce doar gargară ieftină în Parlament. Într-o bună tradiţie a imposturii, este şi absolventă a Colegiului lui Oprea. Cumplit de artificială, (…) dibace – remarcabile rămân odele către Elena Udrea, Băsescu, Iohannis şi Orban – doamna Turcanu, cu practic zero experienţă profesională în sectorul privat şi cu zero realizări profesionale înainte de politică, este cea mai importantă femeie a PNL-ului.

România normală, cum ar zice domnul Preşedinte. Echipa lui Cîţoprea, echipa câştigătoare, tatii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.