Filozoful şi scriitorul Gabriel Liiceanu a câştigat procesul cu realizatorul TV Mihai Gâdea şi postul de televiziune Antena 3, informează G4Media.

Liiceanu ar trebui să primească şi 20.000 de euro pentru daunele morale suferite. Decizia este executorie dar nu definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a Civilă pentru cauze cu minori şi de familie.

„Obligă pârâţii în solidar la plata către reclamant a sumei de 20.000 de euro cu titlu de daune morale. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei civile apelate. Obligă intimaţii pârâţi în solidar la plata către apelantul-reclamant a sumei de 6.020 lei, cheltuieli de judecată. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a Civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie!”, se arată în sentinţă.

Liiceanu a intentat proces postului Antena 3 şi realizatorului Mihai Gâdea la sfârşitul anului 2019. Filozoful l-a acuzat pe Gâdea că în timpul unei emisiuni difuzate pe postul Antena 3, din 16 aprilie 2019, realizatorul TV a făcut „acuzaţii mincinoase şi declaraţii denigratoare şi defăimătoare”. Gâdea susţinuse că Liiceanu şi-ar fi bătut soţia, în perioada când aceasta era însărcinată.

„Domnu’ Liiceanu, mie mi-ar fi fost foarte ruşine să fiu în locul dumneavoastră pentru relatarea din interviul, cred că din revista Psihologia, a fostei dumneavoastră soţii, ştiţi la ce mă refer… S-o bateţi în luna a nouă… D’asta v-a părăsit, nu?”, a declarat Gâdea în emisiunea menţionată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.