Un urs mort a fost găsit pe un fond forestier la limita dintre judeţele Suceava şi Harghita, existând informaţii că ar fi vorba de zona în care un cioban a murit şi un altul a fost rănit, în urmă cu aproximativ zece zile.

O echipă complexă de la IPJ Harghita face cercetări la faţa locului, potrivit Digi24.ro. 

„Poliţia municipiului Topliţa a fost sesizată telefonic, de către reprezentanţii Ocolului Silvic Broşteni, judeţul Suceava, despre faptul că un paznic de vânătoare ar fi găsit un urs decedat, într-o zonă împădurită, aflată în apropierea limitei cu judeţul Harghita.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, fiind contactată şi Direcţia Sanitar Veterinară, pentru verificarea sesizării, iar în cazul confirmării acesteia, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor decesului ursului şi luării măsurilor legale ce se impun”, se arată într-un comunicat IPJ Harghita.

Potrivit primelor informaţii, cadavrul ursului s-ar afla în apropierea zonei în care a avut loc atacul din data de 23 iunie, când un cioban a fost omorât de un urs, iar un altul a fost grav rănit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.