Un român înarmat cu o macetă a stârnit teroare în parcarea unui centru comercial din Italia, înainte să fie încătușat de carabinieri.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a amenințat mai multe persoane aflate în centrul comercial din orașul Monza, Lombardia.

Potrivit stiridiaspora.ro, românul a speriat o mamă și pe fiica acesteia după care a jefuit doi frați într-o parcare a centrului comercial via Della Guerrina, din Monza.

A fost blocat, prins și arestat de carabinieri într-un final, deși a încercat inițial să fugă pe o stradă lăturalnică.

Conform sursei citate, inițial românul s-a apropiat de o femeie și de fiica ei care se aflau într-o mașină. Bărbatul a spart geamul autoturismului și le-a amenințat cu o macetă cu lama de 30 cm, cerându-le banii. Pentru că acestea s-au speriat și au urlat, bărbatul s-a reorientat spre doi tineri de 20 de ani pe care i-a amenințat cu aceeași macetă și pe care i-a deposedat de telefoanele mobile.

Infractorul a încercat să fugă de la fața locului cu mașina personală, însă a fost capturat de polițiștii ajunși la fața locului în timp record. Potrivit sursei citate bărbatul era în stare avansată de ebrietate și a fost transportat la spital, după care a ajuns în arest. Românul a fost supus unui etilotest care a arătat o valoare de 3,0 g / l.

Se pare că bărbatul nu se afla la prima abatere, pe numele său existând o încălcare similară pentru conducerea sub influența alcoolului, având permisul reținut. De asemenea, românul a comis infracțiuni împotriva proprietății și a fost implicat într-o crimă în provincia Bergamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.