Tatăl biologic al Antoniei, fetița de 4 ani care a fost ucisă de concubinul mamei, vrea daune morale de 500.000 de euro de la criminal. Şi mama copilei a cerut un milion de euro, despăgubiri, potrivit Observatornews.ro. 

Fetiţa a fost ucisă în luna noiembrie a anului trecut, în Arad, de faţă cu propriul frate, cu un an mai mic şi ulterior incendiată. Criminalul, era iubitul mamei şi trebuia să aibă grijă de copii pentru că femeia era plecată la maternitate, pentru a naşte. Decizia privind despăgubirile în acest dosar se află pe masa judecătorilor.

Judecătorii trebuie să spună în cursul lunii viitoare dacă sunt de acord cu sumele cerute de părinţii biologici ai fetiţei ca şi daune morale.

Tot în luna martie, criminalul îşi va afla şi pedeapsa, iar acest lucru se va întâmpla deoarece el a beneficiat de o procedură simplificată de judecată, după ce şi-a recunoscut acuzaţiile care i-au fost aduse.

Bărbatul care era şi iubitul mamei fetiţei a recunoscut că a omorât-o pe micuţă. El este acuzat şi de profanare de cadavre, dar şi violenţă în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.