O femeie care deține un salon a anunțat că va refuza să ofere servicii persoanelor vaccinate. Nici faptul că este însărcinată nu a făcut-o pe femeie să se răzgândească.

Informațiile au fost postate pe conturile de pe rețelele sociale ale Sweeney Todd Barber’s Shop, din Australia.

Proprietara salonului a transmis că îi roagă pe clienții care s-au vaccinat să își anuleze programările, precizând că nu se simte confortabili să primească persoane vaccinate antiCovid, pentru că “trebuie să fac ceea ce este mai bun pentru sănătatea mea și a familiei mele”, conform LAD Bible. 

Ea a precizat că a luat această decizie foarte greu.

Postarea de pe pagina de Facebook a salonului a strâns peste 1.000 de comentarii. Unele persoane au felicitat-o pe femeie pentru faptul că “a luat atitudine împotriva vaccinului”, în timp ce alții i-au sugerat să caute mai multe informații despre subiect. în timp ce alții i-au sugerat să caute mai multe informații despre subiect.

“Gradul de ignoranță și de prostie pe care îl expui este uimitor, îmi pare rău pentru familia ta”, a scris cineva. “Sper că familia ta știe cum să aducă un copil pe lume că toate asistentele sunt vaccinate. Ce te faci atunci?”, a continuat o altă persoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.