Ajuns pe listele PNL cu ajutorul mămicii sale, Simona, fostă șefă la organizația PNL Vaslui și fiică de securist din Roman, deputatul PNL Tudor Polak s-a gândit că ar fi în măsură să-i judece pe colegii săi din partidul AUR, catalogându-i ca fiind oameni de joasă speță.

Atitudinea beizadelei este inacceptabilă în general dar cu atât mai mult cu cât acesta a fost condamnat definitiv la 6 luni de închisoare cu suspendare.

Absolvent de Drept la Spiru Haret, condamnat la închisoare și beizadea de securist, Polak îndrăznește să catalogheze astfel alți deputați aleși tot de români. Se vede treaba că doamna Simona nu prea s-a ocupat de educația lui, domnului Tudor lipsindu-i bunul simț care a fost înlocuit cu suficiența.

Condamnat pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate 

Antecedentele penale ale secretarului de stat Tudor Polak au fost aduse în centrul atenţiei, recent, de un alt condamnat penal ajuns într-o funcţie publică. Cristian Turcu, consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Vaslui, între timp demisionar, şi-a apărat trecutul penal invocând că nu este singurul politician din judeţ care ocupă o funcţie publică, fiind condamnat penal şi reabilitat de drept.

Secretarul de stat Polak a refuzat să comenteze acuzaţiile aduse de consilierul demisionar, afirmând că nu se coboară la nivelul lui Cristian Turcu. Polak a refuzat să infirme sau să confirme dacă a suferit o condamnare penală.

În realitate, secretratul de stat Tudor Polak a fost condamnat penal în septembrie 2010 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Dosarul său nu se mai regăseşte pe portalul instanţelor de judecată, acesta fiind şi motivul pentru care a planat mister asupra acestui caz.

Tudor Polak a fost trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti  pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având  în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală. A fost depistat beat la volan, după ce a tamponat o altă maşină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.