Loading...

Cântăreţul şi actorul Tudor Chirilă (45 de ani) a reacţionat cu privire la cazul fetei de 10 ani din Brăila, care a fost răpită de pe stradă şi violată, moment opurtun pentru a critica modul în care autorităţile gestionează astfel de situaţii în România.

„Trăiesc un sentiment de disperare, de furie şi de neputinţă când citesc articolul de mai jos“, a scris Chirilă într-o postare de pe Facebook, făcând referire la ştirea despre „Secretele sordide pe care le ascund interlopii din Brăila care au răpit de pe stradă şi au violat o fată de 10 ani“.

„Cum au crescut indivizii ăştia dacă au putut face aşa ceva? Cumva, violul este expresia cea mai de jos a dezumanizării. Dar violul asupra unui copil? Dar bătaia până la sânge? Cum va privi lumea în care trăim copilul ăsta care a fost strivit de un uragan de ticăloşie şi abrutizare când se juca la 100 de metri de casă?“, a mai comentat Tudor Chirilă despre cazul fetei de 10 ani din Brăila, care a fost răpită de pe stradă şi violată.

În textul său, artistul atrage atenţia guvernului şi preşedintelui României, punând accentul pe conceptul de „Românie normală“ promovat de aceştia, asupra evenimentelor monstruoase de acest fel şi susţine că în România „poliţia fraternizează cu interlopii“: „ Dacă codul penal nu revine asupra pedepselor, înseamnă că suntem greşiţi ca oameni. Trăim într-o ţară în care poliţia fraternizează cu interlopii. Ăsta e adevărul. Câţi poliţişti aţi văzut în stradă care să ceară măsuri de eficientizare a cercetării penale? Care să stea în Piaţa Victoriei şi să protesteze pentru profesia lor? Avem guvern de Românie normală. Avem preşedinte de Românie normală. Avem ministru al Justiţiei de Românie normală. Se aude Ludovic Orban? Se aude Klaus Iohannis? Cătălin Predoiu? Dar Patriarhul României, Daniel, comentează pentru credincioşi un asemenea eveniment? Ce ne spune el nouă, turmei?“.

Cântăreţul s-a arătat indignat de „indiferenţa care hrăneşte România“.

„Peste trei zile ştirea asta va fi dată uitării. Se vor mai auzi bulgarii pe coşciugul indignării noastre, dar cam atât. Indiferenţa hrăneşte România viitorului îngropând orice este rău şi de care nu vrem să auzim în goana noastră după «ne descurcăm noi». Suntem la fel de vinovaţi ca violatorii pentru care se pare că iadul ar fi doar o grădiniţă cu program prelungit“, a încheiat Chirilă.

Traiesc un sentiment de disperare, de furie si de neputinta cand citesc articolul de mai jos. Cum au crescut indivizii…

Publicată de Tudor Chirilă pe Marţi, 26 noiembrie 2019

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.