Adrian Streinu Cercel se dovedește a fi un reprezentant de vază al CIUMEI ROȘII, interesat doar de funcții publice și de venituri astronomice cu care îi sfidează pe românii de rând, informează Gazeta Civica. 

Și dacă este să vorbim despre veniturile lui Adrian Streinu Cercel, acestea au fost doar în anul 2020 de peste 1,1 milioane, adică peste 11 miliarde lei vechi. Veniturile pe 2020 ale lui Adrian Streinu Cercel se compun din:

  • Salariul de la Matei Balș 161.260 lei.
  • Salariul de la Universitatea de medicină și farmacie (Carol Davila) 167.408 lei.
  • Veniturile ca persoană fizică autorizată (PF) 670.860 lei.
  • Venituri din drepturi de autor 100.844 lei.

Lăsând la o parte veniturile astronomice ale lui Adrian Streinu Cercel, ne îndreptăm atenția asupra activității infracționale săvârșită de acesta. Concret Adrian Streinu Cercel se face vinovat de încheierea unui contract extrem de dubios cu o firmă fantomă, fără angajați și fără dotări pentru a interveni la incendii.

Firma se numește Midan Fire Exit SRL”, are sediul în Pantelimon și Adrian Streinu Cercel i-a încredințat contractul pentru intervenție în caz de incendii în noiembrie 2019, deși firma a fost înființată în august 2019.

În plus, această firmă nu este autorizată pentru a presta servicii în caz de incendiu, așa cum prevede legea. Adrian Streinu Cercel a încredințat contractul acestei firme, (care are doar un singur acționar și în rest nimic altceva), fără licitație (prin încredințare directă). Sumele virate singurului acționar și administrator al firmei au fost următoarele:

  • 44.000 lei în noiembrie 2019
  • 242.000 lei în 2020

Aceste borfășii vizibile și din avion au atras atenția și celor de la DNA, care au declanșat o anchetă în acest sens. Până la emiterea unei decizii a unei instanțe de judecată, Cotidianul Național Gazeta Civica, îi respectă dreptul lui Adrian Streinu Cercel de a se bucura de prezumția de nevinovăție.

Dar din punct de vedere moral, Adrian Streinu Cercel este vinovat pentru morții nevinovați, din incendiul de la institutul Matei Balș.

Toți cei care considerați că Adrian Streinu Cercel are o vină morală pentru cele întâmplate la Matei Balș, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.