Deputatul USRPLUS Emanuel Ungureanu a tinut sa le multumeasca public lui Mihai hadea, Victor Ciutacu, Adriana Bahmuteanu si Dana Budeanu pentru ca ar fi convins-o pe „ametita” de Clotilde Armand sa emita o autorizatie pentru Spitalul Grigore Alexandrescu.

„Fara sprijinul public al lui Mihai Gadea, Victor Ciutacu, Adriana Bahmuteanu sau al Danei Budeanu, care au criticat justificat ‘ametitii’ din partidul meu ce au blocat nepermis acest proiect, luni de zile, fara ajutorul lor, nu ajungeam aici astazi”, a sustinut Ungireanu.

„O imensa victorie dupa multe dezamagiri! Dupa eforturi imense si piedici absurde, astazi, Primaria Sector 1 si Primaria Generala a Capitalei au autorizat demolarea celor 2 cotete care impiedicau construirea unui corp de cladire nou, cu bani de la Banca Mondiala, un proiect in valoare de 73 de milioane de euro.

In aceeasi zi s-a emis si autorizatia de constructie a noului corp de cladire! O imensa bucurie! Un proiect pentru care a luptat ca un tigru in primul rand managerul Spitalului Grigore Alexandrescu, domnul profesor Alexandru Ulici.

Stiu ca nu va asteptati ca un userist sa aprecieze public persoane influente care critica USR-PLUS, insa fara sprijinul public al lui Mihai Gadea, Victor Ciutacu, Adriana Bahmuteanu sau al Danei Budeanu, care au criticat justificat ‘ametitii’ din partidul meu ce au blocat nepermis acest proiect, luni de zile,fara ajutorul lor, nu ajungeam aici astazi.

Trist, dar adevarat. Asa ca, astazi le multumesc frumos tuturor celor care au inteles ca este o chestiune de siguranta nationala, o problema de viata si de moarte construirea urgenta a unor spitale noi. Tuturor, le multumesc! Ramanem aproape!”, a scris Ungureanu pe Facebook.

Clotilde Armand este in continuare atacata salbatic de cei carora le multumeste Ungureanu, acestia promovand in ultima vreme un referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1.

Pe de alta parte, Ungureanu a tinut sa-i aduca, sambata, un omagiu lui Dan Barna.

„Astazi este ziua de nastere a lui Dan Barna un prieten la care tin mult, dincolo de apartenenta comuna la un partid complicat USR si acum si mai complicat USR PLUS extrem de greu de gestionat.

Dincolo de omul politic Dan Barna care va poate placea sau nu, Dan este un om integru, competent si sufletist, cu un simt al umorului extrem de bun, dovada unei inteligente remarcabile.

Eu ii doresc sanatate si il asigur de aprecierea mea, indiferent de diferendele de opinie si abordari in deciziile politice.

La multi ani, domnule Vicepremier! Multa sanatate!”, a scris Ungureanu.

Ungureanu a ajuns deputat in urma interventiei personale a lui Dan Barna, care l-a impus pe listele USRPLUS Buzau dupa ce a fost dat deoparte de liderii USRPLUS de la Cluj.

Sursa știre : Aktual24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.