Un clip filmat în direct pe Facebook este viral în aceste zile în România. În el apare un cetățean care este revoltat din cauză că nu a fost lăsat să-și viziteze bunica bolnavă, care între timp a decedat.

Cerându-și iertare inițial, Gabriel Lăutaru blestemă autoritățile numind-i “nenorociți” pentru că nu au făcut ceea ce era corect în acest caz. Și poate că așa și este, la nivel de autoritate se greșește foarte mult în România.

Cel mai dureros este că în urma acestor gafe, oamenii ajung să creadă că de fapt nu există coronavirus iar “băieții deștepți” profită la maxim de astfel de întâmplări nefericite, care bineînțeles că nu ar trebui să aibă loc.

Dar sunt oameni care profită de durerea oamenilor. Odată ce au un partid, ei ar face orice să-l crească, să-și consolideze puterea politică prin cât mai mulți membri.

Mai lipsește un protest la care cheamă pe toți cei ce nu cred în coronavirus, protest care poate fi foarte benefic! Așa, respectivele partide cresc imediat, astfel poate ajunge un idiot în Parlament, de fapt acesta fiindu-i scopul încă de la început.

Totuși, oamenii ar trebui să fie vigilenți în aceste zile.

Urmăriți clipul cu pricina, mai jos. Transmitem condoleanțe sincere pentru pierderea suferită.

Sonorul este slab la început însă își revine după scurt timp.

https://www.facebook.com/100004102663312/posts/2334963326650400

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.