Victor Ponta din postura de rebut politic face aprecieri față de administrarea Bucureștiului, criticând modul în care coaliția de dreapta face administrație.

Ce nu vrea Victor Ponta să spune este faptul că, PSD-iștii care au administrat capitala, au încheiat contracte de prestări servicii supradimensionate.

Concret pentru serviciul de colectare a gunoiului, un Orădean sau un clujean, sau un Ieșean plătesc de 8 ori mai puțin pentru o tonă de, deșeuri ridicate și sortate.

Clotilde Armand și Nicușor Dan vor să deparaziteze bugetul Bucureștiului de contracte umflate cu pompa pentru ca prestatorii de servicii să fie plătiți în mod corect.

În continuare pe această temă, vă expunem ultima declarație de presă a lui Victor Ponta cu precizarea că, cititorii noștri au inteligența de a citi printre rânduri:

„Ce frumos arata Capitala Romaniei – chiar “Zona 1” ( dupa cum scrie pe placuta de parcare) / azi este primul meci la Bucuresti din Campionatul European de Fotbal / vin suporterii din Austria si Macedonia – sa le aratam ce frumos si curat este in Centru la Ateneu ! Sper ca berea din Centrul Vechi sa fie destul de tare – si sa nu se mai vada diferenta fata de Viena sau de Skopje !

Am fost azi in oras si mi-a fost mie rusine de lipsa de rusine a celor care se ocupa de Bucuresti – ca sa nu mai spun de lipsa de rusine a celor care inca ii sustin si spun ca totul este foarte bine ( in timp ce inoata in gunoaie si stau blocati in trafic ; in timp ce totul este blocat si totul se degradeaza din vina Incompetentalei si/sau coruptiei celor pentru care s-au luptat si pe care i-au votat)!

Mda – stiu ! Demisia Ponta – Jos PSD – ca doar nu sunt “ai lor” de vina de ceva !

Stiti ce – daca tot nu spune nimeni nimic si nu se supara nimeni – inseamna ca ne asa ne place !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.