Alianţa pentru Unirea Românilor îl invită pe Klaus Iohannis la Alba Iulia, la evenimentele dedicate Zilei Naţionale, ”pentru a constata la faţa locului cât de dorit mai este de români în funcţia prezidenţială”.

Potrivit unui comunicat al acestei formațiuni politice, programul manifestațiilor de la Alba Iulia începe la ora 08:00 cu tradiționalul marș al studenților basarabeni care vor unirea cu România.

De asemenea, conform sursei citate, peste 3000 de participanți și-au anunțat participarea la eveniment.

”Dacă vrea să fie președintele tuturor românilor, și nu doar al PNL, Klaus Iohannis este așteptat pe 1 decembrie, la ora 08:00, în fața gării din Alba Iulia, la marșul studenților basarabeni, sau oricând îi va permite programul liber între două partide de golf, pentru a marca Ziua Națională. Acesta va fi și un bun prilej să vadă cât de popular mai este printre români”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

”Îl invităm pe președintele <<statului eșuat>> să vină în fața românilor și să participe alături de ei la evenimentele prilejuite de Ziua Națională. Cu această ocazie, poate va explica mai bine la ce anume s-a referit atunci când a declarat că statul a eșuat și cum ar vedea el renăscând din propria cenușă o țară al cărei lider a pus un asemenea diagnostic.

De asemenea, suntem convinși că românii vor ști să aprecieze intimidările, amenințările și constrângerile la care au fost supuși în ultima vreme și că îi vor mulțumi pe măsură”, afirmă și senatorul Claudiu Târziu, co-președintele partidului.

La începutul lunii noiembrie, AUR a anunțat că începe procedura de suspendare din funcție a președintelui Iohannis.

Sursa: Pro TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.