Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, s-a arătat entuziasmat că fostul său şef suprem, Liviu Dragnea, ar putea fi eliberat condiţionat în curând.

„Te aşteptăm acasă, camarade! E prea mult şi prea strigător la cer ceea ce ai pătimit! Ai fost deţinut politic şi toţi au înţeles asta! E timpul să te întorci acasă şi să decizi ce şi cum! Acum!”, a declarat Codrin Ştefănescu pe pagina sa de socializare.

Reamintim că fostul lider al PSD a ajuns la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani şi şase luni de închisoare în dosarul Bombonica. Pe 27 mai 2019, Instanţa supremă l-a condamnat definitiv pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a contribuit la menţinerea în funcţie la DGASPC Teleorman a două angajate – Anisa Niculina Stoica şi Adriana Botorogeanu, care de fapt nu se prezentau, ci îşi desfăşurau activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman.

Fostul şef al PSD a primit aviz pozitiv pentru eliberare din partea comisiei Penitenciarului Rahova, însă instanţa va lua o decizie finală în această privinţă pe data de 27 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.