Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut din nou circ în plenul Parlamentului, dar de această dată la ședința în care s-a votat revocarea Renatei Weber din funcția de Avocat al Poporului.

La fel ca și în ședințele anterioare, Șoșoacă s-a certat cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, până când acesta i-a tăiat microfonul.

Senatoarea s-a enervat după ce i s-a atras atenția că are la dispoziție doar un minut, ca să vorbească, deoarece nu se mai afla în timpul rezervat dezbaterilor.

În finalul intervenției sale, Șoșoacă a încercat să recite versuri scrise de Mihai Eminescu, dar Orban i-a tăiat sunetul la microfon. Chiar și așa .. senatoarea a continuat să recite pe un ton foarte ridicat.

Ludovic Orban: ”Pe procedură, doamna senator Șoșoacă”.

Diana Șoșoacă”Nu, domnul președinte, eu sunt înscrisă la cuvânt”.

Ludovic Orban: ”S-au finalizat dezbaterile.”

Diana Șoșoacă: ”Nu s-a finalizat, că nu spuneți dumneavoastră în fața Constituției României. Există o Constituție și un Regulament pe care vă bateți joc, așa cum vă bateți joc și de Avocatul Poporului.”

Ludovic Orban: ”Aveți intervenție pe procedură?”

Diana Șoșoacă”Foarte bine, 3 minute, văd că mi-ați majorat timpul la 3 minute, de la unul.”

Ludovic Orban: ”Vă rog să finalizați după un minut.”

Diana Șoșoacă: ”Finalizez după 3 minute. Așa e la noi. Încercați să fiți puțin respectuos, domnule Orban. Pentru că, dacă ne aducem aminte, în timp ce dumneavoastră în timpul stării de urgență umpleați Guvernul României cu pahare de whisky și trabucuri, poporul român era amendat cu 20.000 de lei, pentru că își permitea să cumpere o pâine.”

În primăvara acestui an, senatoarea Diana Șoșoacă a fost sancționată de Biroul Permanent al Senatului pentru ”comportamentul injurios și calomniator” din cadrul ședințelor.

Sursa știre : Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.