Fostul ministru PSD al Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici, începe anul 2021 închinându-şi ode pe propria pagină de Facebook, după ce românii l-au dat afară din Parlament la alegeri.

“Să-ţi asumi orice risc ca să turezi motoarele ce împing înainte ţara ta, ca să schimbi metehnele ce o ţin în loc ori ca să aperi interesele poporului tău în faţa altor popoare, dar nu împotriva lor… Să priveşti mai departe decât îţi este permis să o faci, să doreşti cu ardoare să urci alături de ţara ta mai sus decât îţi spun alţii că este posibil ori să ceri, de la egal la egal, ceea ce ţi se cuvine în rândul ţărilor lumii… Să ştii că nu eşti mai prejos decât alţii, că meriţi să fii respectat în aceeaşi măsură în care tu, în numele poporului tău, arăţi respectul cuvenit celorlalte popoare… Să refuzi clişeul politic demagogic, dar atât de convenabil, că trebuie să ne fie nouă mai rău, astăzi, ca să le fie mai bine, mâine, copiilor noştri… înseamnă să fii tu!”, scrie Eugen Teodorovici.

Loading...

Şi de asemenea, continuă fostul ministru PSD, mai înseamnă să vrei, să poţi şi să-ţi fi câştigat dreptul de a continua să spui ceea ce gândeşti, să faci ceea ce trebuie pentru neamul tău şi să mergi înainte, cu capul sus, asumându-ţi orice risc.

“Fii tu în 2021!”, a conchis Eugen Teodorovici, postând o poză cu el însuşi.

Eugen Teodorovici, salariu mare, împrumuturi și mai mari

Eugen Teodorovici deține mai multe terenuri și imobile în Capitală și în zonele limitrofe ale Bucureștiului. Cu privire la terenuri (unul în Otopeni și trei în București) este cotitular împreună cu Florentina Costache, conform documentului pe care l-a publicat chiar fostul lider PSD.

La categoria bunuri imobiliare/ clădiri deținute, Teodorovici a moștenit un imobil pe o suprafață de 64 de metri pătrați în anul 1994, cel mai probabil fiind locuința oficială a ministrului, cea trecută și în adresa din buletin. Celelalte imobile le împarte ca titulatură cu aceeași Florentina Costache, femeie cu care Teodorovici a fost căsătorit.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.