Şoferul care a realizat şi postat clipul viral cu Jean Claude Van Damme a revenit cu precizări după ce filmare sa a făcut înconjurul internetului.

Gabor Ianku Strinfi spune că l-a întâlnit pe celebrul actor de la Hollywood în Bucureşti, s-au împrietenit şi au ieşit în oraş pentru a se distra. Distracţia a durat mai bine de 12 ore, susţine acesta, iar când totul s-a terminat l-a lăsat pe Van Damme la hotelul la care era cazat.

Acesta a mai precizat că actorul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, ci pur şi simplu se simţea binea în compania noilor săi prieteni, români de etnie romă.

„Pentru mine a fost ceva enorm să-l întâlnesc şi mai ales să fiu cu el la masă şi să mă plimb. Ne-am distrat, ne-am simţit bine, după cum aţi văzut şi pe live. Îi văd pe unii acum care comentează că i-am stricat imaginea. Vorbiţi toţi cum vreţi. Să fiţi sănătoşi toţi, şi cei care vorbiţi de bine şi cei care vorbiţi de rău.

Vreau să vă spun să nu mai fiţi răutăcioşi, fiţi voi băieţi buni. E cazat la omul la hotel 6 de stele. Nu era nici K.O. de beat, nici ‘tras’. În Bucureşti ne-am întâlnit. Am profitat de ocazie şi până la urmă n-am fost nici beat în halul ăla, n-am fost nici singur să-mi fac de cap, am fost cu taică-miu.

Ne-am întâlnit în seara respectivă, ne-am împrietenit. Am hotărât să ieşim în oraş şi am ieşit cu maşina mea personală, nu cu taxiul sau alte chestii. N-a fost obligat, n-a fost forţat, nici nu cred că poate cineva să-l forţeze cineva. Eu sunt o persoană simplă, nu sunt interlop, nu sunt mafiot.

A fost respect reciproc, am băut, am mâncat, ne-am distrat şi l-am lăsat la hotelul unde e cazat. Ne-am distrat de la ora 8 seara până dimineaţa la 10. N-a fost cu bodyguardzi după el, gândiţi şi voi logic”, spus Gabor Ianku Strinfi într-un „live” realizat pe contul său personal de Facebook.

Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți bărbați, în timp ce asculta manele. Clipul a ajuns în scurt timp viral pe reţelele de socializare. Actorul se află de câteva zile în România, potrivit Observatornews.ro.

În doar câteva ore, clipul a adunat câteva zeci de mii de vizualizări şi comentarii. Mii de internauţi au comentat la clip.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.