Polițiștii de la Serviciul Rutier Brăila s-au aflat luni dimineața, 2 august, pe drumul expres 584, CARE duce către litoral, și au oprit șoferii care treceau prin zonă.

Polițiștii brăileni aflați pe drumul expres DE 584, către litoral, au oprit șoferii care treceau prin zonă pentru a le oferi… o cafea. Cu această ocazie, agenții au discutat despre oboseala la volan.

„Cine refuză o cafea, mai ales la drum lung? În această dimineață, pe DE 584 – traseul către litoral, toți cei care au fost opriți de către colegii noștri în albastru, de la Serviciul Rutier Brăila, au avut parte de-o vorbă bună și-o cafea! ☕

💬 Tema discuției, oboseala la volan! Activitatea are un feedback bun din partea conducătorilor, ceea ce ne bucură foarte mult!”, este mosajul postat pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Întrucât oboseala la volan reprezintă una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere, poliţiştii au oprit în trafic vehicule înmatriculate în alte judeţe şi care au de parcurs o distanţă considerabilă, oferindu-le şoferilor o cafea.

De asemenea, poliţiştii rutieri le-au recomandat conducătorilor auto să ia pauze atunci când se simt obosiţi sau devin agitaţi la volan, cu atât mai mult dacă au o distanţă mare de parcurs, şi să respecte regulile de circulaţie.

Conform IPJ Brăila, acţiunile pe linie rutieră continuă şi în zilele următoare, poliţiştii fiind prezenţi la datorie pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate.

Sursa știre : observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.