Un bărbat care conducea haotic pe străzile din Botoșani, pe 3 iunie, a fost forțat să oprească mașina de alți participanți la trafic, care l-au blocat.

Lângă el era o tânără dezbrăcată de la brâu în jos și o sticlă de vinars Unirea, relatează site-ul local Botoșani News.

Imaginile video au fost postate pe grupul de Facebook Radar Iași și au devenit virale. Mașina circula haotic și a atras atenția altor șoferi, care au reușit să o blocheze.

Surpriza a venit atunci când aceștia au descoperit pe locul din dreapta o tânără pe jumătate dezbrăcată. Lângă schimbătorul de viteze era o sticlă de vinars goală.

„Un șofer a fost blocat în trafic ieri după-amiază de către alți şoferi, după ce au observat că acesta conducea haotic pe străzile din Botoșani. Unul dintre șoferi l-a rugat pe individ să coboare puțin geamul și i-a scos cheile din contact, apoi a sunat la 112.

Polițiștii sosiți la fața locului au testat șoferul, 62 ani, constatând o alcoolemie de 1.28. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Alături de şofer călătorea și Scufița Roșie împreună cu o sticlă de coniac”, e textul postării publicate pe grupul local Radar Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.