Fost ministru al Transporturilor, actualmente ministru de Interne, Lucian Bode a ținut să-și exprime și el aportul în ce privește deschiderea Lotului2 din Autostrada Sebeş-Turda, după ce actualul ministru PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat public că evenimntul deschiderii acestui tronson nu va fi marcat prin niciun „festivism”.

Ieșirea lui Bode a fost taxată imediat de reprezentanţii Sindicatului Europol, potrivit G4Media.ro. Aceștia au transmis că Bode nu a reușit să treacă peste şocul psihologic după ce a fost remaniat de la Ministerul Transporturilor. Sindicaliştii susțin că ministrul de Interne Lucian Bode nu ar trebui să fie preocupat de domeniul Transporturilor, ci de modernizarea infrastructurii, a serviciilor și a condiţiilor de muncă ale poliţiştilor.

„Mă bucur că un proiect major de infrastructură, Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda, este dat în trafic după un an 2020 în care s-au făcut paşi importanţi în implementarea lui.

Am eliminat toate blocajele din calea acestui proiect şi i-am impregnat un ritm susţinut de realizare. Dezvoltarea infrastructurii de transport rămâne un obiectiv asumat al Guvernului Nicolae Ciucă şi reprezintă coloana vertebrală pe care se va ridica România. Vom uni prin infrastructură toate regiunile istorice”, a scris, luni seară, pe Facebook, Lucian Bode.

Sindicatul Europol a venit imediat cu replica la postarea lui Bode: „În timp ce în alte state cu un potenţial economic mult mai redus decât al României, miniştrii Afacerilor Interne se ocupă de „interne” şi modernizează constant infrastructura, serviciile sau condiţiile de muncă ale poliţiştilor, Lucian Bode al nostru este melancolic.

Încă nu a reuşit să treacă peste şocul psihologic din momentul în care a fost remaniat de la Ministerul Transporturilor.

Înţelegem deopotrivă frustrarea, dar şi dorinţa acestuia de a ajunge înapoi în poziţia pe care şi-o doreşte atât de mult, însă până atunci suntem obligaţi să îi reamintim că este ministrul de Interne, iar infrastructura de la noi mai are pe inventar toalete în fundul curţii ascunse după cireş, unităţi de poliţie în prag de prăbuşire, fără apă curentă sau reţea de canalizare”.

Sindicaliştii i s-au adresat direct ministrului Bode: „Domnule Bode, între asumarea unor proiecte de infrastructură rutieră şi porci zburători, mai facem şi noi puţină treaba la MAI, dacă tot avem acest portofoliu?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.