Moment de pomină, joi, la sediul PSD. În timp ce vorbea despre drama fermierilor din România, care nu au bani pentru finanțarea lucrărilor agricole, șeful PSD, Marcel Ciolacu, a scos din buzunarul de la piept un document pentru a cita cât mai bine, potrivit Stirileprotv.ro. 

Însă odată cu foaia a ieșit și un teanc de bani, mai multe bancnote de 100 și 200 de lei. Banii i-au atârnat câteva minute la piept până când cineva i-a sesizat situația.

Lângă liderul PSD s-a aflat și un tânăr fermier, invitat pentru a povesti cum nu mai are bani să plătească ratele la bancă. Vă dați seama cum trebuie să se fi simțit acel om, dacă povestea lui este una adevărată?

Știind că va fi subiectul zilei, liderul PSD a încercat să dreagă oarecum situația. Sperăm totuși că nu mulți sunt aceia dintre români care își făceau până acum impresia despre Ciolacu cum că ar fi vreun sărac…

Reamintim faptul că Marcel Ciolacu nu a putut justifica aproape un milion de lei din averea sa. Din aceștia, peste 100.000 de lei i-au apărut abia în 2017 în declarația de avere, dar într-un cont deschis în 2003, nemenționat anterior.

O sumă de aproape 800.000 de lei din dividende s-a evaporat și nu a fost niciodată declarată de Marcel Ciolacu, fost vicepremier în guvernul condus de Mihai Tudose, a dezvăluit jurnalistul Cătălin Prisacariu, în 2017.

Ulterior, același Ciolacu a publicat pe contul său de Facebook imaginea cu pricina, alături de mesajul: „Uite, asta înseamnă #transparență. Susținem capitalul românesc.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.