Loading...

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PSD. Decizia acesteia vine în urma unei şedinţe CEx a partidului, care durează de mai bine de cinci ore, potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro

După mai bine de cinci ore, Viorica Dăncilă şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte PSD. Decizia acesteia vine după mai multe zile în care tabăra condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, i-a cerut să se retragă. Deşi iniţial Dăncilă era de acord să facă un pas în spate, aceasta s-a răzgândit. În şedinţa CEx, convocată chiar de aceasta ca urmare a scorului dezastruos al PSD-ului de la prezidenţiale, aceasta s-a răzgândit de mai multe ori. De cealaltă parte, Eugen Teodorovici, numărul doi din PSD a încercat să o convingă să rămână în funcţie.

Potrivit statului PSD, preşedintele executiv al partidului, adică Eugen Teodorovici, devine preşedintele interimar până la organizarea unui Congres. La CEx s-a votat o altă funcţie pentru Dăncilă, aceasta primind şefia organizaţiei de femei a PSD, condusă de Rovana Plumb care s-a retras din funcţie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.