Viteza prea mare şi o clipă de neatenţie i-au adus moartea. O tânără de 21 de ani, nu s-a mai uitat la drum, probabil cu ochii la telefonul mobil, şi a ajuns cu maşina sub roţile unui TIR, pe contrasens.

N-a avut nicio şansă să scape cu viaţă, potrivit Observatornews.ro. 

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 19:30, pe drumul judeţean 151D, între localitățile Ilieni și Nicolești. O clipă fatidică. Tânăra de 21 de ani nu se uita la drum, deşi circula cu viteză, iar când şi-a ridicat privirea, s-a panicat. Maşina pe care o conducea a intrat în plin într-un TIR, iar autoturismul a ajuns sub roţile mastodontului.

Gheorghe Bugnariu, şofer TIR: „Privea undeva, deci nu a ridicat privirea spre mine. În momentul în care a depăşit axul drumului, eu am început să frânez, ca să aibă timp să se redreseze. Surpriza a fost că a trecut peste axul drumului şi a intrat exact în mijloc, în plin”.

Impactul a fost violent, iar tânăra n-a avut nicio şansă să scape cu viaţă.

Dan Vătău medic specialist medicina de Urgență UPU Târgu Mureș: „Am găsit o în stop cardiorespirator încarcerată cu abord dificil extrasă, iar în momentul extracției am constatat că prezenta leziuni incompatibile cu viața și am fost nevoiți să declarăm decesul”.

Șoferul autocamionului, în vârstă de 53 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest. Nu consumase băuturi alcoolice. Poliţiştii din Mureş au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.