Un accident grav a avut loc duminică dimineaţă pe DN2 Bacău – Adjud, la ieşirea din localitatea Răcăciuni, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane.

Având în vedere gravitatea accidentului, în cauză a fost declanşat planul roşu de intervenţie.

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a declarat duminică dimineaţă, după tragicul accident de pe DN2, că în acest moment sunt şapte persoane decedate, între care şi doi minori:

„În acest moment sunt şapte decedaţi din păcate şi cinci răniţi. Printre decedaţi sunt doi minori şi un adult din autoturismul cu care s-a ciocnit microbuzul şi patru adulţi din microbuz. Iar printre răniţi sunt şi doi minori şi care sunt deja la spital şi aşteptăm evaluare.

Au fost trimise echipe din 3 judeţe, plus elicopterul care a plecat de la Iaşi. În principal în judeţul Bacău au fost transportate victimele. Au fost persoane sub resuscitare, aşa este. Poliţia va face partea ei de investigaţie. Colegii de la poliţie vor comunica ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Arafat, citat de G4Media, la Antena3.

La rândul său, Mirela Romaneţ, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Bacău, a declarat că unele dintre cele cinci victime aduse se află în stare gravă:

„Sunt foarte grav unii dintre ei, sunt sub investigaţii: radiologice, la computer tomograf. Au fost aduşi la noi cinci pacienţi, trei adulţi şi doi minori, asta e tot ce vă pot spune la momentul de faţă. Au fost aduşi conştienţi, dar multe pot interveni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.