Senatoarea Diana Sosoaca s-a plans, joi seara, dupa ce a incercat sa organizeze un nou miting in Oradea, ca ea si sotul ei au primit amenzi care totalizeaza peste 10.000 de euro, potrivit informațiilor furnizate de Aktual24.ro. 

Sosoaca a incercat sa organizeze un nou miting anti-restrictii la Oradea insa au venit doar vreo 15 participanti. Ea le-a transmis acestora ca a primit din partea Jandarmeriei amenzi in valoare de peste 10.000 de euro.

Diana Sosoaca este „campioana la amenzi”, a anuntat in urma cu o luna ministrul de interne, Lucian Bode.

„Doamna senator este campioana la amenzi, dar se pare ca n-o intereseaza”, a spus Lucian Bode, intrebat ce amenda a primit pentru participarea fara masca la protestul din 20 martie.

Astfel, senatoarea Diana Sosoaca a primit trei amenzi dupa participarea la protestele anti-masca si anti-restrictii din Bucuresti. Jandarmeria Capitalei a emis pe numele senatoarei sanctiuni in valoare totala de 4.500 de lei, cate 1.500 pentru participarea la fiecare dintre cele trei proteste – de la Piata Victoriei, din Parcul Izvor si de la Palatul Cotroceni, fara masca, fara a pastra distanta de siguranta fata de alti participanti si fara a respecta limita de 100 de participanti.

Anterior, si premierul Florin Citu a vorbit despre faptul ca „din pacate, avem si parlamentari care indeamna, instiga la nerespectarea legii. Aici cred ca este vorba despre o problema morala – sunt parlamentari, fac legi, dar nu respecta legislatia. Nu am nimic cu protestele, sunt liberal, sunt oameni care ma injura, vor sa protesteze, dar sa poarte masca”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.