Prima TV a intrat în posesia unei imagini cu blana ursului Arthur, împuşcat de prinţul Emanuel de Liechtenstein.

Ursul Arthur, considerat printre cei mai mari din România şi din Europa, a fost împuşcat de prinţul Emanuel de Liechtenstein, în cadrul unei partide de vânătoare care a avut loc pe 13 martie.

Prinţul Emanuel de Liechtenstein s-a ales astfel cu un trofeu foarte căutat în lumea vânătorilor. Colegii de la Prima TV au reuşit să intre în posesia unei imagini cu blana ursului Arthur, după ce a fost prelucrată.

Prima imagine cu blana ursului Arthur. Cum arată trofeul pe care a pus mâna prinţul Emanuel de Liechtenstein

În lumea vânătorilor, ursul Arthur avea un punctaj estimat la 593, din 600 de puncte posibile. Este un caz unic în Europa, ceea ce confirmă varianta potrivit căreia era unul dintre cele mai preţioase exemplare din fauna Europei.

Prima TV a reuşit să intre în posesia blănii ursului Arthur, după ce acesta a fost jupuit, un trofeu pe care prinţul Emanuel de Liechtenstein a dorit să-l aibă cu orice preţ. Blana a fost prelucrată în România şi apoi transportată în Austria, unde îşi are reşedinţa controversatul prinţ Emanuel de Liechtenstein.

Prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein a venit pe 13 martie în România, pentru o partidă de vânătoare. Austriacul în vârstă de 32 de ani primise autorizaţie pentru a împuşca o ursoaică ce provocare multe probleme într-o localitate din Covasna, însă partida de vânătoare s-a terminat în cu totul alt mod.

Prinţul Emanuel l-a împuşcat pe ursul Arthur, care era monitorizat de mai mulţi ani de cei de la Agent Green şi care era unul dintre cele mai mari din România şi din Europa. Mai mult, ursul a fost împuşcat într-o arie protejată, astfel că autorităţile au anunţat că au deschis o anchetă.

Povestea sfârşitului tragic pe care l-a avut ursul Arthur a fost dezbătută intens atât în presa internaţională, cât şi în cea din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.