Că interlopii au ajuns să facă legea în cartierele unde locuiesc sau chiar în orașe, este un lucru cunoscut. Dealtfel până și denumirea de „interlop” se câștigă doar încălcând legea.

Într-o țară normală (deși ne este foarte greu să dăm exemple) nu ai avea cum să îți faci un astfel de renume, fără să-ți bată poliția la poartă în fiecare zi. 

Știm bine că în România lucrurile au cam scăpat de sub control, deși ministrul Justiției ne dă asigurări pe la televizor cum că trăim într-o țară sigură. Trebuie să-l înțelegem, omul este într-o campanie electorală continuă.

În alte ordine de idei, Polițiștii constănțeni s-au autosesizat după ce un cunoscut interlop de la malul mării a făcut un live pe Facebook în care s-a filmat cum priza cocaină.

”În urma apariției în spațiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, pentru stabilirea situației de fapt, identificarea persoanelor participante și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis vineri poliția constănțeană.

În imaginile publicate de Europa Press Ro se poate vedea cum un individ secționează apoi prizează un praf alb de pe un telefon mobil, încurajat de tovarășii de petrecere.

”Drogați în direct pe Facebook!

Indivizi din Piața Chiliei au făcut live când se droghează! Droguri, băutură și manele! Un cunoscut interlop din Piața Chiliei a transmis în direct pe Facebook cum se drogau prietenii de pahar. Live-ul a fost făcut noaptea trecută la o petrecere”, au scris cei de la Europa Press Ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.