Zeci de oameni au fost martorii unor scene tragicomice la Bari, în Italia, pe o șosea dintre cartierele Quartierino și Stanic, unde o româncă a fost luată la bătaie de altă femeie, scrie Știri Diaspora, care preia informațiile de pe site-ul televiziunii locale campaneze Teleclub Italia.

Pandemia, scrie sursa citată, nu a oprit fluxul de șoferi tineri și bătrâni atrași de prostituate. O soție care-și suspecta bărbatul că o înșală a decis să-l urmărească atunci când acesta a plecat de acasă și a ajuns în apropiere de via Glomerelli.

Bărbatul a oprit pe marginea drumului, a vorbit cu o tânără care aștepta acolo, apoi aceasta s-a urcat în mașină. În acel moment, soția s-a apropiat de vehicul și a început scandalul. Furioasă, nevasta care era pe punctul de a fi înșelată cu prostituata română a început să înjure și apoi s-a ajuns la bătaie.

Mai întâi l-a luat la palme pe soțul ei, i-a dat și câțiva pumni, după care s-a năpustit asupra româncei. A scos-o de păr din mașină și i-a dat și ei câțiva pumni. Mașinile care treceau au oprit și șoferii au privit întreaga scenă până când traficul a fost blocat și cineva a sunat la poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.