Renate Weber, în vremurile de după revoluție s-a vrut să fie o militantă pentru apărarea drepturilor omului. Această poziție a fost una MIMATĂ, întrucât nu cunoaștem fapte răsunătoare pentru apărarea drepturilor omului săvârșite de Renate Weber, în schimb știm că, Renate Weber a încasat sume „GRASE” de la fundația Soroș.

În funcțiile deținute, Renate Weber ar fi avut posibilitatea să facă multe pentru frageda democrație de după anii 90 și până în prezent, mai ales că a ocupat multe funcții la nivel internațional, care i-au oferit „vizibilitate” în mass-media, dar se pare că nu prea a fost interesată de acest lucru.

Actualmente, Renate Weber încasează:

O pensie pentru funcția de fost judecător CEDO

O pensie pentru funcția de rector universitar pe care a deținut-o.

O altă pensie o încasează pentru funcția de fost europarlamentar.

Toate aceste pensii însumate, au cuantumul total de 110.000 lei, adică 1 miliard o sută milioane lei vechi. La această sumă se adaugă și salariul de avocat al poporului în cuantum de 23.000 lei. Făcând o socoteală simplă, putem observa că, veniturile lunare ale lui Renate Weber sunt de 133.000 lei, adică 27.708 euro/lunar.

Dacă considerați că, Renate Weber nu merită să ocupe funcția de avocat al poporului, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!

1 COMENTARIU

 1. “Dacă considerați că, Renate Weber nu merită să ocupe funcția de avocat al
  poporului, vă rugăm distribuiți acest articol.”
  SERIOOOS???
  Doar faptul că încasează 3 pensii este un criteriu pentru a te gândi dacă merită sau nu funcția de avocat al poporului ???
  Poate da.
  Așa are un venit care ar putea să o ajute să fie incoruptibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.