Compania CocaCola a reacționat după gestul lui Cristiano Ronaldo de o conferință de presă, când a mutat două sticle de suc din cadru și le-a recomandat oamenilor să bea apă.

„Toată lumea are dreptul să își aleagă băutura preferată”, au transmis reprezentanții Coca Cola, potrivit The Guardian.

Cristiano Ronaldo în vârstă de 36 de ani este notoriu în ceea ce privește dieta strictă și regimul de exerciții fizice. Asta i-a permis să continue să joace la nivel înalt și la peste 30 de ani, când mulți jucători se retrag. Portughezul a dezvăluit anterior că dieta sa constă din șase mini-mese răspândite pe tot parcursul zilei, care conțin multe fructe, legume și proteine, cum ar fi pește sau pui gătit fără ulei.

Ronaldo a înlăturat sticlele de Coca-Cola, unul dintre sponsorii Campionatului European de Fotbal, de pe masă la o conferință de presă pe care a susținut-o luni, la Budapesta. “Beți apă!”, a fost îndemnul jucătorului lusitan.

„Jucătorilor le este oferită și apă, pe lângă Coca-Cola și Coca-Cola Zero Zahăr, atunci când participă la conferințele de presă”, a declarat un purtător de cuvânt al Campionatului European.

În urma gestului lui Cristiano Ronaldo, gigantul american a pierdut aproximativ 4 miliarde de dolari. Prețul acțiunilor Coca Cola a scăzut cu 1,6% – de la 56,10 dolari, la 55,22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.