Secretarul General al PNL, Robert Sighiartău, l-a atacat, sâmbătă, pe şeful său de partid, Ludovic Orban, pe care îl acuză voalat că s-a transformat în liderul opoziţiei la Guvernul României.

„Unii colegi s-au transformat în liderii opoziţiei la Guvernul României, alături de Ciolacu şi de restul pesediştilor, iar acest lucru afectează atât guvernarea Partidului Naţional Liberal cât şi viitorul acestui partid”, a declarat, la Bistriţa, Robert Sighiartău, cu trimitere la Orban.

Cei doi s-au aflat pe aceeaşi scenă, alături de alţi lideri ai partidului, precum Raluca Turcan, Lucian Bode şi Virgil Guran, cu ocazia alegerilor din filiala Bistriţa.

Robert Sighiartău i-a cerut lui Orban dar şi altor liberali să dea dovadă de mai multă responsabilitate şi să înceteze atacurile la Guvern.

„Fac un apel la responsabilitate de aici din Bistriţa. Cei care au responsabilităţi în funcţiile de conducere ale Partidului Naţional Liberal să înceteze orice atac la Primul-ministru al României şi la membrii Partidului Naţional Liberal.

Toată lumea trebuie să înţeleagă că oricât de multă emoţie ar naşte competiţia pentru congresul partidului din 25 septembrie, aceasta nu are voie să afecteze guvernarea. Un politician responsabil nu are voie să se joace cu soarta partidului, cu soarta ţării, cu soarta românilor”, a precizat Robert Sighiartău.

Liderul PNL susţine că a dus acest mesaj peste tot în ţară şi că membrii simpli împărtăşesc această viziune.

„În ultimele săptămâni am discutat cu sute de membri ai Partidului Naţional Liberal şi cu toţii mi-au transmis faptul că nu îşi doresc ca lupta internă să afecteze activitatea Guvernului. Cu toţii au muncit enorm în campaniile electorale din ultimii ani şi nu vor că munca lor să fie deturnată şi aruncată în derizoriu de politicieni care nu acceptă că pot pierde această competiţie democratică”, a adăugat Robert Sighiartău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.