Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Ludovic Orban (S), reactioneaza la finalul sedintei Biroului Politic National (BPN) al PNL, joi 24 octombrie 2019, la Palatul Parlamentului. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Preşedintele liberalilor Ludovic Orban s-a plâns sâmbătă, în cadrul Conferinţei de alegeri a Organizaţiei PNL Bucureşti, că mai mulţi susţinători de-ai săi au fost daţi afară din funcţiile publice ocupate pentru că şi-au declarat susţinerea faţă de el în cursa pentru şefia partidului.

„Sunt de acord cu toate afirmaţiile colegilor mei care spun că trebuie să fie o campanie pozitivă, că în această campanie fiecare trebuie să vină cu mesaje constructive, pozitive, dar nu eu am zis că Preşedintele PNL a rămas fără benzină, şi normal că a trebuit să dau o replică inteligentă la această afirmaţie făcută de un coleg de-al meu.

Nu eu am zis că Preşedintelui PNL i s-a umflat capul şi că a devenit mascul Alfa. Nu eu am zis că Preşedintele PNL este dictator sau că Preşedintele PNL a făcut nu ştiu ce”, a afirmat Orban.

Şeful PNL susţine că el îşi tratează colegii cu respect şi menţine o competiţie cât se poate de onestă, „dar daţi-mi voie să vă spun totuşi ceva”.

„Avem colegi în sală cărora le mulţumesc pentru susţinere, deşi ei au avut de suferit pentru faptul că m-au sprijinit: Tănase Stamule, Tony Romani, care era responsabil pe democratizare în Cancelaria guvernamentală, Mariana Petre, cel mai experimentat om în Consiliul de administraţie al Metrorex, Ştefan Olteniceanu, care nu este bun să îşi continue mandatul la ANPC, Cătălin Niţu de la sectorul 3, Horia Grigorescu de la sectorul 4, Mihaela Prodeus tot de la sectorul 4, Andreea Miu, Dragoş Tănăsoiu de la sectorul 5, Dan Meran, Răzvan Socolovici, Horia Vişan şi lista este lungă.

Acestor colegi ai mei le mulţumesc că sunt alături de mine şi le cer scuze în numele celor care i-au dat afară pentru faptul că sunt alături de mine.

Nu este o competiţie corectă, noi am fost daţi afară de-a lungul timpului, dar liberalii sunt daţi afară din funcţii publice de PSD, nu de reprezentanţi ai PNL”, a acuzat Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.