Fata de 10 ani care a reclamat faptul că ar fi fost agresată de trei tineri a recunoscut în timpul audierilor faptul că a consimţit la întreţinerea de raporturi sexuale orale cu cinci adolescenţi într-o baie publică au declarat, duminică, surse judiciare, citate de Stirileprotv.ro.

Potrivit acestora, minora a recunoscut în faţa anchetatorilor şi a părinţilor faptul că, în urmă cu două săptămâni, a fost de acord să întreţină raporturi sexuale cu cei cinci tineri tineri cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, ea nefiind la prima faptă de acest fel, scrie Agerpres.

Toţi cei cinci adolescenţi au fost identificaţi şi audiaţi, până la această oră nefiind dispuse măsuri de către anchetatori, au precizat sursele citate.

De asemenea, fata a fost supusă unui examen medico-legal.

Poliţiştii din Ploieşti au deschis un dosar penal pentru viol, act sexual cu un minor, pornografie infantilă şi lovire sau alte violenţe, după ce o fetiţă de 10 ani i-a povestit tatălui ei că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu mai mulţi tineri, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani.

Conform datelor transmise duminică AGERPRES de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii dispeceratului Secţiei nr. 2 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi, sâmbătă seară, prin apel 112 de către un bărbat despre faptul că fiica sa ar fi fost agresată de trei tineri în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 18,00.

″În baza sesizării s-a constituit echipa operativă care a depistat şi identificat cei 3 minori. Din cercetările efectuate a reieşit că minora de 10 ani a povestit tatălui său că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu mai mulţi tineri, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, iar unul dintre aceştia ar fi filmat parţial scena şi ar fi postat înregistrarea pe o reţea de socializare”, precizează sursa citată.

Aceste scene ar fi avut loc în toaleta publică din zona Halelor Centrale din Ploieşti.

Pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt, minora a fost audiată în prezenţa părinţilor, a unui avocat din oficiu, precum şi a reprezentanţilor DGASPC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.